Vyhledávání


Kontakt

Magický svět kouzel, Saara R. a Sophie R.

E-mail: magickysvetkouzel@seznam.cz. SaaraR@seznam.cz. SophieR@email.cz

Jak na svědcenou vodu?

15.06.2014 20:14
1.Způsob:
Na výrobu svěcené vody budeme potřebovat misku se solí a misku s pramenitou vodou. Vezmeme misku se solí a soustředíme svoji energii do ruky především ukazováčku. Špičku ukazováčku vložíme do misky se solí a řekneme:
Ať je tato sůl čistá!
Pak vezmeme misku s pramenitou vodou, vhodíme do ní špetku soli, zamícháme ukazováčkem ve směru hodinových ručiček a odříkáme:
Ať posvátná sůl odstraní z této vody všechny nečistoty. Buď požehnána. Tak se staň.
Nyní jsme vytvořili svěcenou vodu, kterou můžeme použít při různých kouzlech, rituálech, pro svěcení předmětů, ke kropení místností, při čistění místností od negativních energie, při exorcismu a podobně.
2.Způsob:
Na bílý talíř (musí být čistě bílý bez obrázků - symbolizuje měsíc v úplňku) dáme lžičku soli. Lepší je použít mořskou sůl, ale postačí i obyčejná. Poté umístíme dlaně nad talíř tak, abychom okolo soli vytvořili trojúhelník - symbol jednoty ducha, mysli a těla. Představíme si, jak proudí bílé světlo skrze naše dlaně, u čehož odříkáme:
"Nechť tato sůl je čistá a posvěcená. Nechť svoji čistotou posvětí vše, čeho se dotkne."
Poté nalijeme vodu do průsvitného poháru či uzavíratelné lahvičky - což mi připadá mnohem praktičtější a opět nad ní umístíme dlaně spojené v trojúhelník. Proneseme:
"Tuto vodu posvěcuji. Nechť se všechny negativní energie vytratí."
Poté vysypeme sůl do lahvičky (poháru) s vodou, zamícháme ve směru hodinových ručiček a řekneme:
"Spojuji sůl s vodou, nechť se změní na mocný nástroj dobra. Buď svěcená. Tak se staň!"